Umetnost ustvarjanja svetlobe

Umetnost ustvarjanja svetlobe

Sistemi razsvetljave ne le odlično osvetljujejo delovne prostore, ampak tudi ustvarjajo prijetno vzdušje.

Optimalen načrt razsvetljave je v kuhinji nepogrešljiv, saj ni vsa razsvetljava enaka! Prava osvetlitev ustvarja optimalne delovne pogoje in poskrbi za domač in udoben ambient v vaši kuhinji.
Zahvaljujoč učinkoviti LED tehnologiji vam nudimo različne načine ustvarjanja svetlobe v vaši kuhinji.

LED plošča

Spodnja polica stenskega elementa je iz stekla z integrirano osvetlitvijo. Služi kot notranja razsvetljava omare kot tudi kot osvetlitev delovne površine.

LED svetlobni trak

Stenske elemente z neprekinjenimi integriranimi LED svetlobnimi trakovi ustvarjajo enakomerno osvetlitev delovnega prostora brez bleščanja.

Integriran LED svetlobni trak

Spodnja polica stenskega elementa z vgrajenim profilom iz nerjavečega jekla in integriranim LED svetlobnim trakom. Profil omogoča priročno odpiranje na stenskih elementov brez ročajev. Neprekinjen LED svetlobni trak pa zagotavlja enakomerno osvetlitev.

Integrirana LED luč

Montaža integrirane LED vgradne luči je možna tako v zgornjo polico kot tudi v spodnjo polico stenskih elementov

LED Emotion tehnologija

Večina LED sistemov je opremljenih s tehnologijo Emotion. To omogoča neskončno prilagajanje barvne temperature od hladne bele do tople bele (2.700–6.500 K).

LED osvetlitev regala

Police na odprtih regalih lahko po želji opremimo z LED svetlobnim trakom. To vam omogoča, da ustvarite prilagojene svetlobne poudarke v kuhinji, točno tam, kjer jih želite.

LED osvetlitev stenskih oblog

Na voljo vam je tudi integrirana LED osvetlitev stenskih oblog. LED svetlobni trak je opremljen s tehnologijo Emotion in zagotavlja enakomerno osvetlitev delovnega prostora.

LED osvetlitev steklenih polic

LED osvetlitev roba steklenih polic ustvarja popolno harmonijo med pohištvom in osvetlitvijo.

Nazaj na spletni dnevnik