Storitve

Osebno svetovanje

Od prvega do zadnjega koraka vam nudimo osebno svetovanje. Skozi celotni postopek vas bodo vodili naši izkušeni prodajalci. Z veseljem vam bodo prisluhnili in našli rešitev še za tako zahteven projekt. Svetovanje in 3D izris kuhinje je brezplačno.

Meritve na domu

Ker želimo, da se vam naročeni elementi prilegajo vašemu prostoru, opravimo brezplačno meritev prostora. Po potrebi je meritev opravljena 2x, in sicer prvič ob izrisu in drugič pred potrditvijo končnega načrta. Opravi se meritev prostora in potrebnih inštalacij (elektrike in vode). 

Računalniško načrtovanje, 3D izris kuhinj

S pomočjo računalniškega program vam omogočamo 3D ogled prostora z novimi elementi. Na podlagi 3D izrisa si boste z lahkoto predstavljali, kako se bo vaše novo pohištvo prilegalo vašemu prostoru. 3D izris je brezplačen.

Celostna izpeljava načrta

Vrhunske storitve profesionalnega osebja vam bodo čez celoten postopek od izrisa do montaže nudilo strokovno svetovanje in pripravo cenovno ugodnih ponudb. 

Predelava pohištva po meri

V kolikor bo potrebno vam nudimo tudi predelavo pohištva, da se bo popolnoma prilegala vašemu prostoru. Poleg montaže novih elementov v kuhinji, obvladamo tudi predelave starih kuhinjskih elementov, v kolikor bi želeli obdržati še kakšen kos starega pohištva v kuhinji.

Dobavni pogoji, rok dobave in montaže

Dobavni roki so različni in se določeni s strani dobaviteljev. Najdaljša čakalna doba je dva meseca, številni dobavitelji pa zagotavljajo dobavo v nekaj tednih. Ob pripravi ponudbe, vas seznanimo z dobavnim rokom.

Plačilni pogoji

Na voljo so vam različni načini plačila. Izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. Ob naročilu je potrebno 30-50 % predplačilo. V primeru 100 % predplačila in ob naročilu večje količine izdelkov vam nudimo popust. Obročno odplačilo je možno z Diners ali American kartico in kartično kreditno odplačevanje.

Garancija in reklamacije

Vsi izdelki kupljeni pri nas imajo garancijo, ki je odvisna od dobavitelja. O garanciji vas seznanimo ob pripravi ponudbe in pogojih reklamacije. V primeru reklamacije se kupec lahko obrne na prodajalca, ki poskrbi za hitro reševanje reklamacij pri dobavitelju.

Servis

Izdelki v garanciji so deležni brezplačnega servisa.

Nazaj na spletni dnevnik